Chateau appartementen en vakantiehuis Dordogne en Lot

standard-title Trouwlocatie en Groepsaccommodatie Chateau Camp del Saltre

Trouwlocatie en Groepsaccommodatie Chateau Camp del Saltre

Trouwen in Frankrijk

Het Chateau Camp del Saltre is bij uitstek een geschikte locatie om te trouwen! Een bijzondere plek voor een bijzonder moment. Op de binnenplaats van het Chateau, bij het park kunt u een ceremonie laten plaatsvinden. Lange tafels kunnen daar voor u worden opgesteld.
U kunt in Prayssac en omgeving lokaal het een en ander regelen voor een geslaagd feest.

Het appartementencomplex Chateau Camp del Saltre biedt daarbij voor ca. 40 personen slaapplek. Aan het eind van de avond met al de gasten vervolgens op dezelfde locatie kunnen blijven slapen. Ideaal!  Natuurlijk kunnen gasten gebruik maken van het zwembad, de buitenbarbeque en de overige faciliteiten van onze accommodatie.

Chateau Camp del Saltre werkt graag samen met het positieve en professionele team van LOTofhappiness.  Voor al uw vragen met betrekking tot uw feest van geheel verzorgde bruiloft kunt u direct contact met hen opnemen. Kijk op www.lotofhappiness.com .

chateau-bruiloft-partij-frankrijk-dordogne-trouwen-trouwlocatie-kasteel

Groepsverhuur

Wilt u met een grote vriendengroep of familie op vakantie dan is het ook mogelijk om het gehele appartementen complex voor u alleen af te huren. U kunt dan zelf indelen welke personen in welk appartement gaat en heeft het zwembad en de overige faciliteiten prive beschikbaar voor uw groep.

De Dordogne en Lot heeft  in alle seizoenen diverse groepsactiviteiten veel te bieden. Daar hoort natuurlijk een geschikte verblijfsplaats bij. Wij bieden de gehele accommodatie o.a. te huur aan autoclubs die tour tochten in de Dordogne maken, wandelgroepen, fiets- en mountainbike clubs, wijnkenners, kunstschilders, Kano- en kajakgroepen etcetera.

chateau-groepsverhuur-accommotdatie-activiteiten-dordogne

Foto’s Trouwen en groepen